Komplex rendszerek

Szerver, távmunka, VPN, hálózatok

Helyi rendszergazda

Gépek, nyomtatók telepítése, karbantartása.

Biztonság

Adatmentés, adatbiztonság, tárhely, e-mail

Szerver, távmunka, VPN hálózatok

Rendszeresen ellenőrizzük a hálózat állapotát, és karbantartjuk a hardvert és szoftvert, hogy megakadályozzuk a hálózatleállásokat és a biztonsági rések kialakulását.

Kiemelt figyelmet fordítunk a hálózat hibáinak diagnosztizálására és javítására, valamint folyamatosan optimalizálnjuk a hálózat teljesítményét. A hálózat üzemeltetése általában szakemberek csoportját igényli, beleértve a rendszergazdákat, a hálózati adminisztrátorokat, a biztonsági szakértőket és a fejlesztőket.

A hálózat üzemeltetése során fontos figyelembe venni a biztonsági előírásokat, valamint a hálózat kapacitásának és teljesítményének folyamatos figyelését és optimalizálását. A hálózat üzemeltetéséhez szükséges eszközök közé tartozik a hálózat elemző szoftverek, hálózati eszközök és a hálózati monitorozó eszközök.

Az üzemeltetőknek folyamatosan képben kell lenniük a hálózat új fejlesztéseivel és trendjeivel, valamint a hálózatot érintő új technológiákkal, hogy a hálózatot folyamatosan fejleszteni tudják, és hogy megfeleljenek a változó üzleti igényeknek.

Az üzemeltetőknek szükségük van egy erős dokumentációra a hálózat összes konfigurációjáról, valamint egy jól szervezett incident management rendszerre

Termékek - Szolgáltatások

Hungária Informatikai Kft.

Minden jog fenntartva